Testmasszázs

Frissítő, relaxáló testmasszázs

 

Zalai-Zempléni Zsófia:

“Kántor Beáta kinesztetikus masszőr, vagyis masszőr és kineziológus egy személyben.
Az egyedülálló kezelések során a testben létrejött energiablokkok feloldása történik mind a masszírozás, mind  -elsősorban a múltbeli – traumákra / problémákra irányuló kérdések megválaszolása, és az abból fakadó felismerések által. Ez maga a gyógyulás. Csodálatos művészet. Ez maga a flow.”
Munkám során a testet, lelket ápolom egyben.

-A test raktároz… és raktároz… felhalmozza a régen minket ért sérelmeket. És utána „kiül ránk” és figyel… és figyeli, hogy mi mikor vesszük észre. Majd ha nem figyelünk fel rá, bemutatkozik Ő maga, eljön hozzánk és megmutatja, hogy Ő van, Ő létezik. Megmutatkozik egy mozgásszervi betegségben, egy hátfájásban, és nyakfájásban, vagy éppen egy belső szervi problémában-

A testen megjelenő betegségeket oldhatjuk egy kilazító, relaxáló olajos masszázzsal. Az érintés során olyan dolgot kaphatunk, ami nem mindennapos. Sokszor észre sem vesszük, hogy milyen régen nem érintkeztünk, pláne nem egy masszőr keze nyomán. Esetleg fájdalmaink vannak, izmaink, ízületeink, testrészeink (derék, nyak, hát, stb.) kiáltanak segítségért. Ebben tudom nyújtani a gyakorlott segítségemet azoknak, akik hozzám fordulnak.

Tökéletes ellazulást, izmok kimasszírozását biztosítom. Finomabb érintéstől az erőteljes nyomásig fokozom a terhelést.

Néhol megállok egy- egy akupunktúrás pont nyomásásra, ami szintén elindítja az elakadt energia áramlását a testben, izmokban.

 

Jótékony hatással van:
♦ Izmok, ízületek, hát, derék, nyak fájdalmaknál
♦ Vér és nyirokkeringésre
♦ Fejfájás, stresszes, túlhajszolt életmódra
♦ A testben felhalmozódott víz és méreganyag kihajtására
♦ Nyugalmat, ellazulást igénylő test pihentetésére

Masszázs során jótékony alvásba merülhet a test, ami éppoly kielégítő a test számára, akár 2-3 óra pihenés.

Ajánlom mindazoknak, akik gyógyulni kívánnak, vagy csak lazítani és frissen, gond mentesen ébredni.