Masszázs

Az alternatív gyógymódok számomra egyik leghatékonyabb módszerével dolgozom, ami a hagyományos kínai gyógyászatot jelenti. A kínai rendszer segítségével az olajos masszázs során, a meridiánokon elhelyezkedő akupunktúrás pontok aktivizálásával, stimulálásával állítom helyre a testben felhalmozódott túl sok, vagy a pangó, kevés energia helyzetét.
Az izmok átmasszírozása közben a testen futó meridiánokon  nyomásokat teszek, ami a létre jött feszültséget is oldja, mind energetikailag harmonizál. Ez a rendszer lefutása segít megtalálni a probléma kifejtő okát, ami lehet testi, lelki megterhelés egyaránt. A kifejtett erő, mindig az, amit a test, lélek éppen akkor, amilyen állapotban van, megkíván. Ez lehet éppen aktuálisan erősebb, gyengébb masszázs, amit a test megenged a gyógyuláshoz. Így a masszázsom teljesen személyre szabott. Ez megnyugvást hoz, nagyon kellemes ellazult állapotot létesít, ami rövid, de mély alvásba is merülhet, mind a test, mind a lélek számára nagyon jó hatással van. Masszázs során a méreganyagok távozását idézem elő, ami a testben felhalmozott vízkészletet is megmozgatja.

A masszázs mindenkinek jó, kortól, állapottól függetlenül. Ez egy mélyebb kapcsolat, egy intimitást takaró szeretet teljes munka, amit ajánlok figyelmébe mindenkinek, aki a gyógyító érintést elfogadja és felhasználja saját magán gyógyításra.

Elsősorban hasznos:

  • Stresszes életmód,
  • Fej, nyak, vállak, hát, derék, csípő –fájdalmaknál izmok görcsössége, húzódása, feszülése esetén,
  • Túlfeszített irodai ülő munka, rossz közérzet,
  • Belső szervi – emésztési panaszokra,
  • Vérnyomás beállítására, idegrendszer pihentetésére
  • Felgyorsul az anyagcsere, így kiválóan alkalmas a méregtelenítésre, nyirok és vérkeringés pezsdítésére,
  • Egészség megőrzésére kiválóan alkalmas.