Kismama Relaxáció

“A nyugodt, szeretetteli, vezetett relaxáció segíti az anyát a babával való kapcsolatfelvételben, az egymással való kommunikációban, amikor csak a kettejüké a főszerep.

A baba a méhen belül reagál édesanyja gondolataira, érzéseire, ezekre válaszokat küld. Az újszülöttek nagyon sok olyan tapasztalattal érkeznek meg erre a világra, amelyek a méhen belüli időszakban érte őket. Számos vizsgálat eredménye mutatta ki, hogy azoknak a kisbabáknak a személyiségfejlődése sokkal gyorsabb és messze elhagyja a kortárscsoportokét, akiknek édesanyjuk részt vett kismama-relaxációban a várandóság ideje alatt és a méhen belüli időszakban elindult a kapcsolatteremtés kettőjük között.

A várandósság alatt rengeteg testi- lelki változás éri mind az édesanyát, mind a babát, valamint környezetüket is. Az anyaméhben növekvő kicsi magzatok akkor érzik jól magukat, ha édesanyjuk harmóniában van önmagával és az őt körülvevő világgal.

A relaxáció a kismamának sokat segít a várandóság időszakában fokozottan terhelt testrészeinek az ellazításában, a pihenésben. Oldódik a stressz, a feszültség, félelem. A vezetett relaxáció során azoknak is sikerül ellazulni, akiknek még nincsen gyakorlatuk a relaxációban

Azt tapasztaltam, hogy ebben az olykor korántsem könnyű élethelyzetben rengeteg kérdés, nehézség merül fel, amelyekre a relaxáció során a kismama megkapja a válaszokat – csodálatos élményt nyújtva vele.”

Zalai-Zempléni Zsófia

Mediátor, Akkreditált Consciousness Coach®
Coaching – Mediáció – EFT – Relaxáció – Bach virágterápia
E-mail elérhetőség: zsofia.coaching@gmail.com; zemplenizs@hotmail.com
Érdeklődés, időpontkérés az alábbi telefonszámon lehetséges: +36 20 329 2131